Al jarenlang uw erkend specialist in gas, water & electriciteitInstallatiebedrijf J. Daniëls BV is een bedrijf dat in 1958 begon met installatiewerkzaamheden betreffende gas, water -en loodgieterswerk.
Al snel groeide de behoefte om opdrachtgevers te ontlasten met de aanleg van hoofd- en dienstleidingen op het gebied van gas, water & electriciteit.


Onze specialiteiten

Aan deze behoefte hebben wij gehoor gegeven en is ons bedrijf uitgegroeid naar een gespecialiseerde organisatie die aan de wensen en de vereisten van onze opdrachtgevers kan voldoen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het leggen en aansluiten van hoofd -en dienstleidingen gas-water. Ook het leggen van openbare verlichting (laag -en middenspanning) behoort tot ons specialisme. Ook het maken van raket/persboringen behoort tot onze activiteiten.


Vakmanschap en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

Hier zijn wij in gespecialiseerd:

Daniëls: Grondwerkzaamheden

Grondwerkzaamheden

Voor het verrichten alle grondwerkzaamheden staan wij voor u klaar.

Daniëls: Grondwerkzaamheden Daniëls: Grondwerkzaamheden Daniëls: Grondwerkzaamheden
Daniëls: Bestratingen

Bestratingen

Wij kunnen voor u diverse bestratingen aanbrengen.

Daniëls: Persboringen

Pers -en raketboringen

Wij maken alle soorten persboringen tot een diameter van ∅ 400 mm staal. Tevens verrichten wij alle soorten solo raketboringen.

Daniëls: Erkend leerbedrijf
Daniëls: Persleidingen & riolering

Persleidingen & riolering

Aanleggen van persleidingen & riolering behoort ook tot onze activiteiten.

Daniëls: Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Wij verzorgen diverse opleidingen binnen ons bedrijf, waardoor wij gehoor kunnen geven aan de vraag in de markt van de ondergrondse infrastructuur.

Daniëls: Erkend leerbedrijf Daniëls: Erkend leerbedrijf
Daniëls: Persleidingen & riolering

Gecertificeerd

J. Daniëls BV voldoet aan alle eisen en normen en bevat de certificering van VCA*, ISO 9001, CKB & BRL SIKB 7000-7001-7004.Al sinds 1958 uw erkend specialist in gas, water & electriciteit!!